Victoria Dragu Dimitriu – Poveştile unui domn din Bucureşti. Dinu Roco

Poveştile unui domn din Bucureşti. Dinu Roco

Cartea este povestea lui Dinu Roco, avocat şi ziarist, aflat astăzi la vârsta patriarhilor (95 de ani). Îndragostită de Bucureşti ca şi însoţitorul ei, Victoria Dragu Dimitriu va parcurge un oraş fascinant, frumos, animat, calm şi mai ales civilizat, pe care cu greu l-aţi mai recunoaşte astăzi. Victoria Dragu Dimitriu este autoarea altor trei volume apărute în colecţia Planeta Bucureşti a editurii Vremea. Farmecul şi spontaneitatea povestirilor şi, nu în ultimul rând, dragostea care transpare din ele faţă de oraşul Bucureşti, faţă de casele, de locuitorii şi de istoria cetăţii, fac din aceste cărţi o lectură irezistibilă.

„Scriitoarea Victoria Dragu Dimitriu, care a realizat timp de patru decenii emisiuni culturale la postul national de Radio, intruneste calitati rare azi: o cultura temeinica imbogatita mereu prin documentare, o curiozitate reala pentru interlocutor, pus in valoare cu o modestie si caldura umana, o comprehensiune, sensibilitate, capacitate de uimire si entuziasm – proprii artistilor veritabili. Emisiunile ei trezeau empatie, te transformau in participant, in special lungile serii cu genericul Bucuresti, istorii scrise si nescrise si Arhipelagul Bucuresti.” (Adriana Bittel)

Order Poveştile unui domn din Bucureşti. Dinu Roco Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *