Victor Stoica – Compendiu de specialităţi medico-chirurgicale. 2 Volume

copertaPrezentare: Lucrarea este elaborată de un număr de 120 autori, cadre didactice la Universitățile de Medicină și Farmacie din România sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica și Viorel Scripcariu. Subiectele incluse în programa examenului de rezidențiat din 2016 sunt tratate în mod complex prin expunerea celor mai recente achiziții de diagnostic, fiziopatologie și terapeutică verificate de practica medicală internațională. Tabelele respective și schemele explicative clare caracterizează toate expunerile. Compendiul cuprinde toate temele din specialitățile medicale și chirurgicale stabilite de Ministerul Sănătății pentru concursul de rezidențiat: pneumologie, cardiologie, gastroenterologie și hepatologie, nefrologie, neurologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, boli infecțioase în 50 de capitole din specialitățile medicale ale cuprinsului. Dintre specialitățile chirurgicale sunt incluse: chirurgie generală, ortopedie, ORL, urologie, ginecologie-obstetrică. Nu lipsește nici un subiect din programa de concurs de rezidențiat. Expunerile clare și didactice cuprind tot ce este actual în medicina modernă dar sunt adaptate la particularitățile asistenței medicale românești. Compendiul de specialități medico-chirurgicale poate fi consultat cu profit de către toți medicii practicieni din toate spitalele din țară.

Cuprins: Pneumologie. Cardiologie. Gastroenterologie-Hepatologie. Diabetul zaharat. Hematologie-Oncologie. Endocrinologie. Boli infecţioase. Nefrologie. Pediatrie. Neurologie. Reumatologie. Chirurgie generală. Urologie. Ortopedie. Obstetrică-Ginecologie.

Adresabilitate: Medici absolvenți ai Universităților de Medicină și Farmacie în vederea susținerii examenului de rezidențiat în specialitățile medicale și chirurgicale, medici practicieni.

Order Compendiu de specialităţi medico-chirurgicale. 2 Volume Preţ @ RON200,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *