Víctor del Árbol – Tristeţea samuraiului

CarteO trădare şi o crimă în Spania pro-nazistă dau naştere unei lupte pentru putere care domină o familie timp de mai multe generaţii.

Isabel, o aristocrată care trăieşte în Spania pro-nazistă a anului 1941, ajunge implicată într-un complot ce urmăreşte uciderea soţului său fascist şi se trezeşte trădată de iubitul ei misterios. Trădarea ei are drept efect o luptă violentă pentru putere atât în cadrul familiei, cât şi în viaţa politică, luptă ce se întinde pe trei generaţii, împletind povestea lui Isabel cu cea a unei tinere avocate pe nume María, patruzeci de ani mai târziu.

Când are loc tentativa de lovitură de stat din 1981, María e acuzată că a pus la cale evadarea din închisoare a bărbatului pe care l-a condamnat pentru crimă. Poveştile Maríei şi ale lui Isabel se întrepătrund şi se completează, creând un thriller istoric plin de suspans.

„O poveste şocantă despre spionaj, sex şi trădare… Dacă îţi plac romanele poliţiste, istoria şi thrillerele psihologice, acum vei avea cu ce să te delectezi.” — Library Journal

Order Tristeţea samuraiului Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *