Veronique Moraldi – Fereşte-te să iubeşti un pervers

Dacă Făt-frumos se transformă în Mister Hyde, iată-te între ghearele unui „duşman” cotidian care te va submina din punct de vedere psihologic şi fizic! Înseamnă probabil că te-ai legat de ceea ce se cheamă homo pervertus banalus, sau homo pervertus ordinarius sau homo pervertus habilis. Întotdeauna acelaşi, cu prea mici excepţii. Tocmai de aceea este important să ştii să-l recunoşti, deîndată ce îl întâlneşti. Această carte descrie strategia pe care o aplică un astfel de om, pentru a-şi întări dominaţia asupra ta, arsenalul teribil pe care îl pune în joc pentru a-şi atinge scopurile. Care sunt domeniile de predilecţie asupra cărora îşi exercită arta manipulării? Ce se ascunde dincolo de numeroasele sale feţe? Care-i este vocabularul? Cum să te fereşti de el?
Pornind de la anecdote şi mărturii concrete, Véronique Moraldi abordează cu umor subiectul crucial al perversiunii conjugale din viaţa cotidiană, o perversiune extrem de banală, răspândită şi totuşi distructivă pentru cel sau cea care îi cad pradă. Prin caracterul său explicativ şi prin sfaturile sale practice, această carte îţi va da puterea de a te elibera de sub dominaţia unui pervers sau te va ajuta să te fereşti de pericolul de a te lega de o astfel de persoană.




Order Fereşte-te să iubeşti un pervers Preţ @ RON26,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *