Vedinaş Verginia – Statutul funcţionarilor publici – (Legea nr. 188/1999, cu modificările şi completările ulterioare, republicată)

CarteCartea „Statutul functionarilor publici„, care isi are originile inca in anul 2000, urmare a cercetarii intreprinse in cadrul primului doctorat al autoarei, constituie lucrarea de referinta in materia functiei publice.

Lucrarea „Statutul functionarilor publici” este de un inalt nivel teoretic, dar concomitent e impregnanta de viata, de realitatile pe care le ridica in practica aplicarea legislatiei functiei publice.

Explicatia rezida in faptul ca autoarea – prestigios cadru universitar – a indeplinit functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si ulterior a avut calitatea de senator, iar in prezent este Consilier de conturi, membru al Curtii de Conturi a Romaniei.

Retine atentia si viziunea critica si propunerile pe care autoarea le face, care o recomanda atat teoreticienilor, cat si practicienilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *