Vasile Dedu – Gestiune şi audit bancar

Lucrarea „Gestiune şi audit bancar”, ediţia a II-a, prin natura subiectelor abordate, are un caracter complex care derivă din interconexiunea fenomenelor şi aspectelor specifice domeniului bancar, din experienţa şi tenacitatea celor care au slujit acest domeniu de activitate. În cadrul lucrării au fost reunite probleme comune de gestiune şi audit bancar de o importanţă deosebită în prezent, referitoare la structura planului contabil bancar, la identificarea, cuantificarea, monitorizarea şi controlul riscurilor cuantificabile şi necuantificabile, precum şi la gestionarea instrumentelor şi a modalităţilor de plată, la marketingul bancar şi, nu în ultimă instanţă, la o serie de aspecte care vizează activitatea de audit bancar. Structurarea logică a lucrării, în concordanţă cu problematica abordată, va contribui la formarea unor opinii proprii, argumentate, din partea celor care o studiază.
Actuala ediţie a lucrării „Gestiune şi audit bancar” se adresează studenţilor şi specialiştilor din domeniul financiar-bancar, pe lângă propriile problematici, făcând uz de cunoştinţe interdisciplinare.

Order Gestiune şi audit bancar Preţ @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *