Vârsta Ioana – Protocol şi eticheta diplomatice

Lucrarea de faţă, destinată diplomaţilor, este, de fapt, la fel de utilă şi celor din celelalte instituţii publice, celor din companii, precum şi tuturor celor care sunt interesaţi, prin felul în care se comportă zi de zi, indiferent de situaţie, să facă mediul în care trăim mai bun, mai armonios, mai frecventabil. Şi, poate, în primul rând mai predictibil, mai transparent, mai uşor interpretabil.
În aceeaşi măsură, este o lucrare destinată responsabililor de protocol şi de relaţii publice care au ca obiective organizarea de evenimente sociale şi care, indiferent de creativitatea pe care o investesc, nu pot eluda regulile de protocol.
Nu este o pledoarie pentru formă în detrimentul fondului. Este o pledoarie pentru forma în care persoanele comunică şi relaţionează, din cele mai vechi timpuri până astăzi, în aşa fel încât conţinutul mesajelor, transmise prin gesturi, atitudini sau cuvinte, să fie ascultat şi primit cu bunăvoinţă. Este o pledoarie pentru eficienţă în comunicare. Este, de asemenea, o pledoarie pentru modul în care fiecare dintre noi trebuie să înţelegem şi să respectăm cultura din care facem parte, cea europeană, precum şi modul în care să interacţionăm cu persoane aparţinând altor culturi.
Dincolo de aparenţele uniformizante, protocolul şi eticheta nu fac decât să ne individualizeze şi să definească rafinamentul propriului stil.

Order Protocol şi eticheta diplomatice Preţ @ RON99,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *