Valeriu Cherlea – Tratamentul endodontic

Stomatologia, ca specialitate medicală bine definită, cu un bogat conținut practic, își lărgește mereu aria cunoașterii prin noi concepții și teorii.

Apar materiale și produse stomatologice din care însă puține rezistă probei timpului și cercetării sistematice.

De aceea mi-am asumat sarcina deosebit de dificilă de a selecta, tria și prezenta în lucrarea de față pe acelea care corespund în cea mai mare măsură unei concepții unitare într-o endodontie modernă.

Aflându-ne la o a doua editie, am adus unele modificari si completari selectate din literatura de specialitate, care sa intregeasca notiunile de baza, precum si unele capitole noi in concordanta cu tendintele tratamentelor moderne cu un grad mare de acuratete practica.

Cred ca aceste capitole noi se incadreaza in continutul primei editii constituind un tot unitar, conform ideii acestui manual, de a fi un adevarat indreptar in tratamentul endodontic.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *