Valeriu Anania – Memorii

1Scrise cu remarcabil talent de povestitor, Memoriile lui Valeriu Anania acoperă o lungă perioadă, din anii ’30 ai epocii interbelice, când, adolescent fiind, frecventa cursurile Seminarului Teologic Central din Bucureşti, şi până în 1993, când este ales arhiepiscop. Avem astfel panorama unor epoci şi regimuri politice diverse din istoria României, odata cu imaginea completă a biografiei autorului.

De acelaşi autor

Rotonda plopilor aprinşi. De dincolo de ape


Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Valeriu Anania – Memorii”

  1. iuga nicolae brad spune:

    Dumnezeu sa il pomeneasca in randul dreptilor, sa ii ierte greselile cele cu voie si cele fara de voie si sa aseze sufletul sau in sanul lui Avraam unde nu este durere si nici suspinare ci viata fara de sfarsit. Urmasilor sai Domnul sa le arate calea cea dreapta pentru mantuirea sufletelor lor.

  2. Bogdan spune:

    Bună seara! Dumnezeu să îl odihnească în ceata drepților pe vrednicul ostaș al lui Hristos! Vreau să vă întreb de unde pot achiziționa cartea Memoriile la prețul de 55 de lei?astept un raps

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *