Valerie Tasso – Cealaltă faţă a sexului

CarteO lucrare – teoretica şi practică – scandalos de elegantă şi sălbatic de incorectă, o scriitură incomod de inteligentă, o autoare libertină, cu vocaţie de anarhistă şi, de ce nu, un pic depravată… Care sunt beneficiile felaţiei? De ce există femei – Tigroaicele Albe – care îşi petrec viaţa practicând această modalitate sexuală şi o ridică la rang de artă? Este sexul un exerciţiu eficient şi pentru vârsta a treia? Se poate îmbunatăţi plăcerea sexuală prin injectarea de colagen în punctul G?

Există vagine reconstruite? Acestea şi multe alte întrebări îşi găsesc răspunsul în fascinanta carte a Valériei Tasso, care surprinde şi captivează de la prima până la ultima pagină. Autoarea a explorat cealaltă faţă a sexului, bănuită dar necunoscută, zona aceea în care nu îndrăznim să pătrundem. A călătorit până în Regatul Celeilalte Lumi, i-a însotit pe voyeur-ii din Casa de Campo din Madrid şi a încercat, pentru toţi cititorii săi, „orgasmul masiv şi prelungit”…

De acelaşi autor

Insatiabilă

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *