Valentin Uritescu – Aşa sunt eu, prost. Fragmente autobiografice

Coperta„Eu scriu aceste rânduri fără să fac pe scriitorul, fără să arăt cât sunt de cult şi de deştept… Nu! Eu vreau să vedeţi cât sunt de prost, adică aşa cum sunt de-adevăratelea. De aceea nu schimb nimic, nu ascund nimic, nu înfrumuseţez nimic…“, mărturisește Valentin Uritescu.

Ca un prolog la volumul său de memorii, cunoscutul actor publică pagini de jurnal din turneele teatrale făcute de-a lungul timpului în străinătate, povestește crâmpeie din viața familiei lui, evocă oameni și întâmplări din satul ardelenesc în care s-a născut.

Uritescu scrie cu sinceritate și simplitate, cu umor și vigoare, este adeseori savuros și mereu autentic. Alături de Victor Rebengiuc, Oana Pellea și Florin Piersic jr, autorul acestei cărți dovedește că actorii talentați au ceva de spus publicului și în afara scenei.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *