Uxbridge Underwood Upton – O clasificare a poeţilor după importanţa bărbii

1. Coperta 1O clasificare a poeţilor după importanţa bărbii este o lucrare clasică a ezotericii eduardiene, o foaie volantă tipărită din fonduri private, distribuită pe bază de abonament literaţilor vremii şi plasată ca divertissement au courant pe mesele de cocktail şi pe rafturile de cărţi în vagoane salon, biblioteci şi saloanele pentru fumători din cluburile private.

 Întruchipând ceea ce reprezenta cândva o specie populară de scrieri efemere specifice graniţei dintre secole, ce abia dacă se mai întâlneşte în zilele noastre, O clasificare a poeţilor după importanţa bărbii a devenit o raritate extrem de preţuită de bibliofili – publicată acum, în formă integrală şi necenzurată, pentru prima oară.

Povestiri în ramă, este o altfel de proză, un realism urban cu incursiuni de un realism magic foarte fin 

Un aspect deosebit de interesant îl reprezintă invenţia cea mai importantă a lui Underwood – un sistem de clasificare, cunoscut sub numele de „Indexul Barbometric al lui Underwood”, prin care poate fi calculată ceea ce el numeşte „profunzimea poetică” sau importanţa bărbii. Volumul cuprinde şi regulile de bază ale tehnicilor de flirt barbologic, precum şi o istorie completă a folclorului şi a controverselor legate de barbă.

 

INDEXUL BARBOMETRIC AL LUI UNDERWOOD

6–10 Foarte foarte modest

14–18 Foarte modest

22–26 Relativ modest

30–34 Întrucâtva important

38–42 Important

46–50 Foarte important

54–58 Foarte foarte important

Order O clasificare a poeţilor după importanţa bărbii Preţ @ RON34,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Comments are closed.