Udroiu Mihail – Procedura penală. Partea generală. Partea specială

1_produsLa elaborarea lucrării au fost luate în considerare şi ultimele modificări ale Codului de procedură penală aduse prin Legea nr. 177/2010 şi prin Legea nr. 202/2010 („Mica Reformă”).
Pe lângă opiniile teoretice, sunt prezentate cele mai relevante soluţii pronunţate de instanţele române de-a lungul timpului cu privire la instituţiile studiate.
În esenţă lucrarea urmăreşte sistematizarea şi sintetizarea opiniilor sau soluţiilor concordante exprimate în literatura de specialitate română şi străină în materie procesual penală, adică ceea ce rămâne în bagajul de cunoştinţe al cititorului după lecturarea miilor de pagini de doctrină şi jurisprudenţă.
Autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere în magistratură sau promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, propune, de asemenea, peste 100 de grile pentru verificarea cunoştinţelor în domeniul procedurii penale.

De acelaşi autor

Drept penal. Partea generală. Partea specială

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *