Tudorel Ilie – Winston Churchill. Momente care au schimbat lumea

Winston Churchill a fost un politician ieşit din canon. Fire rebelă, caustică, tranşantă a condus Regatul Unit al Marii Britanii în cele mai grele momente ale secolului trecut. A reuşit să se ţină deoparte de orice înregimentare politică, fiind considerat unul dintre marii lideri ai lumii.

Pe lângă prestigioasa sa activitate politică, militară şi statală, Winston Churchill a avut o imensă activitate literară în domeniile de memorialistică, istorie şi publicistică, fiind şi un excepţional orator. În 1953 a luat Premiul Nobel pentru Literatură.

Tudorel Ilie reueşte să creioneze portretul unui om de stat care obişnuia să spună că „nu-şi pierde timpul să gândească strategii, se duce în istorie şi caută soluţii în funcţie de evenimentele trecute.”

Order Winston Churchill. Momente care au schimbat lumea Preţ @ RON18,50

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *