Traian Tandin – Criminali din lăcomie

CopertaLăcomia umană duce la crime. Traian Tandin cuprinde în cartea sa inimaginabilele poveşti ale asasinilor celebri din întreaga lume. De la cazul lui H. H. Holmes, unul dintre primii ucigaşi în serie din istoria omenirii, până la arta de a ucide învăţată pe internet, de la banda lui Pollet care teroriza Franţa secolului al XIX-lea până la „rackeţii” români care terorizează astăzi occidentul, Criminali din lăcomie poate concura, cu succes, cu cele mai bune apariţii editoriale ale genului de pe mapamond.

Colonelul (r) Traian Tandin are peste 50 publicate pana acum, toate reprezentând o colectie de cazuri reale adunate din arhivele politiei.

Interesul crescut al publicului faţă de acest gen este reflectat şi de noul serial TV „Martor fara voie” de la Antena 1, realizat dupa povestirile aceluiaşi autor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *