Tom Cain – Ținta

1Dacă Prinţesa Diana a fost asasinată, ce fel de om ar fi ucis-o? Într-un ritm care abia îţi permite să respiri, această carte este plină de neprevăzut. Pentru o anumită sumă, Samuel Carver, un fost puşcaş marin, poate să pună la cale moartea oricui. O ţeavă de gaze fisurată, un automobil distrus, o cădere de la etaj – orice poate părea un accident.
Dar, când Carver are de dus la bun sfârşit un contract într-un tunel din Paris, lucrurile capătă o turnură proastă pentru el şi se pomeneşte urmărit chiar de cei care l-au angajat. Acţiunea se desfăşoară pe străzile Parisului şi pe sub ele, de-a lungul Europei şi pe mări bântuite de furtuni, prezentându-ne un erou implicat în acte de o violenţă morală deosebită. Şi, în timp ce de puterile lumii se alege praful, în timp ce orice şi oricine este de vânzare, cum poate cineva justifica moartea? Samuel Carver, un personaj cu probleme proprii, dar foarte hotărât, ajunge să înţeleagă preţul care trebuie plătit.

Order Ținta Preţ @ RON26,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *