Tom Becker – Darkside. Tărâmul întunericului

UnknownCăutătorii de senzaţii tari pot găsi în Darkside – Tărâmul Întunericului locul ideal pentru înfricoşare. În cartea lui Tom Becker, locuinţa lui Jonathan Starling a fost atacată în timp ce tatăl lui se află într-un azil. Băiatul lupta pentru propria lui viaţă, dar nu exista niciun loc în care să se ascundă. Londra era împărţită în două lumi: una întunecată — DARKSIDE, şi o alta luminoasă — LIGHTSIDE.

Din cale-afară de periculos şi mai mult decât înfricoşător, DARKSIDE, Tărâmul Întunericului — guvernat de legile unui Jack Spintecătorul al copiilor —, era un loc în care vampirii şi vârcolacii se plimbau pe străzi. O lume a coşmarurilor şi secretelor aducătoare de moarte. Iar Jonathan trebuia să găsească o cale să evadeze, să se întoarcă în LIGHTSIDE, Tărâmul Luminii…

Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile şi cu momente de horror gotic.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *