Timothy Good – OZN, armata şi serviciile secrete

OZN-urile rămân o problemă esenţială pentru militari şi pentru comunitatea spionajului. Accesul la informaţiile asociate cu ele este strict limitat la persoanele care „trebuie să ştie”. în anul 1960, fostul director al CIA, amiralul Hillenkoetter, a arătat că: „în culise, ofiţeri de rang înalt din Forţele Aeriene sunt serios îngrijoraţi de OZN. Dar mulţi cetăţeni sunt făcuţi să creadă, prin secretizare şi ridiculizare, că obiectele zburătoare neidentificate sunt o prostie”. Afirmaţie valabilă si în ziua de azi.
OZN, armata şi serviciile secrete arată că OZN-urile sunt reale şi că ele constituie o problemă actuală pentru guvernele din lumea întreagă. Dovezile prezentate sunt clare, echilibrate si de netăgăduit.

Order OZN, armata şi serviciile secrete Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *