Tim Swartz – Jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla

Dacă aceste însemnări uluitoare se dovedesc a fi adevărate, ele ar putea demonstra faptul că Tesla a fost într-adevăr primul om care a primit mesaje de la forme de viaţă care nu sunt de pe această planetă!
Aceste mesaje l-au înspăimântat atât de mult pe Nikola Tesla încât şi-a petrecut ultimii ani de viaţă dedicându-se în secret descoperirii adevăratului scop al pretinşilor extraterestrii şi concepând noi tehnologii care să-i permită omenirii să se protejeze de o posibilă subjugare de către o rasă de creaturi care numeau cândva Pământul „acasă” şi considerau omenirea „copiii lor”.
Timothy Green Beckley

„Ne rotim într-un spaţiu infinit, cu o viteză imposibil de imaginat, totul se roteşte în jurul nostru, totul se mişcă, peste tot există energie. Trebuie să existe o modalitate prin care să ne folosim de această energie mai direct. Apoi, cu lumina obţinută din mediu, cu energia rezultată din acesta, cu fiecare formă de energie obţinută fără efort, din „depozitul” inepuizabil, umanitatea va face mari progrese.

Marele savant Nikola Tesla era bănăţean

Simpla contemplare a acestor minunate posibilităţi ne lărgeşte orizontul, ne întăreşte speranţa şi ne umple sufletele de încântarea supremă.”
Nikola Tesla

Order Jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Tim Swartz – Jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla”

  1. CHITIBUSARUL spune:

    ce folos ca Tesla spunem ca era roman? ca sa-l dam de pamnt si sa-l scoatem incapabil asa cum avem obiceiul sa ne distrugem tiot ce avem valoare?Suntem genetic bolnavi : cine se ridica cu un cap deasupra masei trebuie imediat exterminat! asta e istoria natiei buricul pamantului!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *