Tiberiu Leonard Armbruster – Kinetoterapie. Metodologia poziţionării şi mobilizării pacientului

Volumul prezintă o largă varietate de afecţiuni motrice şi tehnicile de manipulare corespunzătoare, ce presupun executarea unor manevre specifice, cu implicarea activă a pacientului. Diferitele tehnici sunt descrise în detaliu şi ilustrate cu desene utile atât pentru personalul medical angajat în activitatea de recuperare funcţională, cât şi pentru pacienţi sau membrii familiilor acestora care îi îngrijesc. De asemenea, numeroasele exerciţii care completează explicaţiile teoretice vin în sprijinul studenţilor de la secţiile de kinetoterapie ale facultăţilor de educaţie fizică şi sport.

Order Kinetoterapie. Metodologia poziţionării şi mobilizării pacientului Preţ @ RON29,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Tiberiu Leonard Armbruster – Kinetoterapie. Metodologia poziţionării şi mobilizării pacientului”

  1. Hasan spune:

    Saru’mana Gabi! Sigur o sa reusesti!Si uite, ca sa nu mai fii sutarapa pe mine, la cererea publicului, voi face luna asta sau luna viitoare un fel de tura de initiere pentru cei ce m-au solicitat, si esti desigur invitata si tu. :)Nu am anuntat inca pe nimeni, esti prima ;), pentru ca inca nu m-am hotarat asupra traseului.Vii, nu? 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *