Thierry Janssen – Soluţia interioară. Spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului

Din ce în ce mai multă lume recurge la „remediile alternative şi complementare“. În consecinţă, ştiinţa se interesează îndeaproape de ele şi inventează noi modele, pentru a explica sănătatea, boala şi vindecarea.

Astfel, efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influenţe a spiritului asupra sănătăţii. Relaxarea, meditaţia şi hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor ce se ocupă de sistemul nervos. Yoga, tai-chi şi qigong mobilizează mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte asupra creierului.

Prin intermediul acestor pasionante descoperiri, la care se adaugă mărturia propriei experienţe medicale şi psihologice, Thierry Janssen ne aduce aminte că fiecare dintre noi posedă importante capacităţi de prevenire şi de vindecare a bolii.

Order Soluţia interioară. Spre o nouă medicină a corpului şi a spiritului Preţ redus @ RON27,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *