Theresa Cheung – Dieta cu suc de lămâie. Slăbiţi rapid şi arătaţi excelent

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entitaţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a întelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.

Autoarea vă propune o metodă foarte simplă şi sigură de detoxifiere a organismului şi de scădere în greutate. Punând în aplicare sfaturile sale, veţi descoperi că, pentru a slăbi, nu este nevoie să vă înfometaţi, ci doar să profitaţi din plin de proprietăţile naturale ale sucului de lămâie. Dieta de şapte zile şi planul de exerciţii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de către ficat, întărirea sistemului imunitar şi absorbţia de către organism a cantităţilor de nutrienţi şi de vitamina C necesare, dar mai ales o pierdere în greutate permanentă, care nu vă va afecta starea de sănătate, precum dietele care promit o slăbire drastică în doar câteva zile. Veţi pierde rapid şi fără efort din greutate şi veţi arăta grozav, iar sănătatea dvs. va fi mai bună decât oricând!

Order Dieta cu suc de lămâie. Slăbiţi rapid şi arătaţi excelent Preţ @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *