Teodor Vasile – Flacăra violetă

CarteDin cartea „Flacăra violetă,” a profesorului Teodor Vasile, aflăm că mult discutata flacără nu este altceva decât o tehnică meditativă, interactivă şi introspectivă, prin care ne putem îndepărta energiile negative, programele malefice inoculate sau induse. Este o metodă tibetană de corectare a dezechilibrelor energetice care sunt pe cale de a produce îmbolnăvirea sau chiar au determinat deja starea alterată a sănătăţii. Nu este nici pe departe ce se spune a fi un instrument de atac al adversarului, nici de camuflare a forţelor malefice, în stare să producă temeri sau blocaje mentale, aşa cum s-a insinuat recent prin mediile de informare în masă.

Acţiunea de oeditiebţinere a flăcării violete se realizează doar cu ajutorul unui iniţiat care transferă aceste energii participanţilor la o şedinţă de meditaţie. Farâma purificatoare apare mai întâi ca o adiere în palma celui iniţiat, care începe să se încălzească. În centru va apărea un punct luminos care se va colora în galben-auriu. După ceva vreme, acesta va dobândi irizaţii violete. Cu cât se măreşte, lumina violetă devine din ce în ce mai intensă, ca mai apoi să capete forma unei flăcări violete, ce va cuprinde mai întâi palma şi apoi tot corpul.

„Este o flacără minunată, de un violet strălucitor, sublim, o lumină divină, cu Har, care curăţă, atât în planul experior (aura)”, cât şi în profunzime, atât în plan energetic, cât şi în plan fizic şi face ca tot ce e negativ să fie ars şi îndepărtat”, scrie profesorul Teodor Vasile, în această carte.

Acţiunea este perceptivă şi nu o acţiune fotografică.

Ritualul de purificare se desfăşoară deobicei într-un spaţiu înmiresmat, la lumina lumânărilor şi pe un fundal muzical relaxant. Participanţii sunt invitaţi să-şi liniştească mintea pentru a se putea adăpa de la rezervorul energetic al Universului.

Foarte interesante sunt prezentările corpului uman care ar avea mai multe elemente:

> corpul eteric;

> corpul emoţional;

> corpul mental;

> corpul cauzal;

De fapt este un minuţios manual de tehnici de încărcare energetică, bazată pe meditaţie, gândire pozitivă şi voinţă. O carte bună şi pentru profani.

Mi-este foarte greu să cred că există aşa ceva în România. În general, există peste tot un lume câte un consilier de protecţie, care să se ocupe de imaginea sa, de gestica sa, dar poate şi din punct de vedere energetic care sp-l protejeze de un atac psi. Un consilier nu lansează atacuri, se ocupă doar de protecţia acelui om, în general se protejează”, a declarat la Realitatea TV, Teodor Vasile.

Acesta spune că dacă „ar fi existat un asemenea om ar fi un diletant, dacă ar fi fost un atac, atunci nu ar fi trebuit să se vadă. S-ar putea să fie pierderea şi scuze pentru asta. Raza violetă se mai cunoaşte şi sub numele de raza lui Saint Germain, e altceva decât flacăra violetă. Această meditaţie o practic de mai bine de 10 de ani, în fiecare an fac această meditaţie în fiecare luni, cu 200 de persoane, în fiecare zi de joi participă la această meditatie, cu scopuri curative. Sunt două căi principale: rugăciunea şi meditaţia. Este o meditaţie interactivă, lucrează cu această meditaţie şi se vindecă. Omul lucrează cu ea şi este integrativă, conţine mai multe tehnici. Această meditaţie este una exclusiv pentru persoana in cauză”, spune Teodor Vasile.

De acelaşi autor

Iniţiere în arta Fheng Shui

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Teodor Vasile – Flacăra violetă”

  1. FLORESCU MIHAITA ADRIAN spune:

    DORU,YOGHI….TOT VB DE TINE CU CLAUDIA (GRIGORE) DE PESTE 8 ANI,COLEGA DE BANCA DIN GENERALA…TE SALUTAM SI TE URMARIM CU PLACERE PESTE TOT PE UNDE APARI( TV SAU MEDIA…) FELICITARI PTR REALIZARI…

  2. manolache elena spune:

    as dori mult sa iau legatura cu dvs din pacate nu am posibilitatea sa va urmaresc pe niciunde doar ceva din emisiunile lui oreste pe net am citit cartea de mai multe ori iar fetita mea studenta la bucuresti a fost de cateva ori la intrunirile *meditatii*realizate prin rev din lumea misterelor sant asistenta medicala si profesez in italia va felicit si va iubesc mult dumnezeu sa va ocroteasca…pace lumina si iubire

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *