Ted Dekker – Roşu.Imposibila salvare

rosu-imposibila-salvare_1_produsThomas Hunter era doar un scriitor ratat care lucra într-o cafenea din Denver. Dar acum, prins într-o cursă disperată, este singurul care ar putea salva de la distrugere două lumi.
Într-un univers..este generalul trecut prin foc şi sabie care conduce o armată de războinici primitivi, cei cu misiunea de a-i salva pe oamenii pădurii de un duşman de temut: Hoarda sălbatică. În celalaltă realitate, încearcă să dejoace planurile unor terorişti diabolici care au eliberat un virus de neoprit ce se transmite pe calea aerului.
Soarta umanităţii… e în mâinile sale. Perioada de incubaţie a virusului se apropie de sfârşit: în doar o săptămană îşi va elibera puterea mortală. Iar Hoarda se pregăteşte să râdă de pe faţa pământului cele şapte păduri. Două lumi în pragul distrugerii, o singură soluţie de negândit.

De acelaşi autor

Negru. Matca răului

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *