Tanya Huff – Preţul sângelui

39.90 – 33.00 Lei

Celebrele  „Blood Books” ale Tanyei Huff vor putea fi citite şi în limba română, graţie editurii Leda. Scriitoarea canadiană de fantasy şi SF, licenţiată în Arte Audiovizuale la Universitatea Ryerson din Toronto, a publicat până acum aproape 30 de carţi, împărţite în cinci serii fantasy/ urban fantasy.

Fiecare carte o are în prim-plan pe Vicki Nelson, fost detectiv la „Omucideri”, care descoperă, urmăreşte şi anihilează diverşi criminali de sorginte supranaturală (demoni ieşiţi din iad, vampiri, vârcolaci, fantome, mumii etc.).

Seria a fost adaptată pentru televiziune sub titlul Blood Ties, în 2007, rulând în prezent şi în România, pe AXN, cu titlul Vampiri, crime şi poveşti de dragoste.

Vicki Nelson este martoră la primul atac al forţei întunecate care în curând va răspândi domnia terorii asupra metropolei canadiene.

În Preţul sângelui, Vicki se vede prinsă în plasa unei anchete care o face să reia relaţia pasională şi furtunoasă cu fostul ei partener din poliţie, Mike Celluci, chiar dacă între timp face echipă cu scriitorul Henry Fitzroy într-o încercare disperată de a lua urma atacatorului. Pentru că Fitzroy,care este vampir şi fiul bastard al regelui englez Henric VIII, posedă cunoştinţe mai presus de cele ale muritorilor, adunate de-a lungul secolelor pe care le-a petrecut controlându-şi propria fire nedomolită… şi setea de sânge.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *