Susan Berg – Reţete naturale pentru femei

O largă varietate de tratamente nemedicamentoase simple şi fără riscuri ca opţiune pentru terapiile tradiţionale, incluzând plante medicinale, aromaterapie, exerciţii fizice, modificari ale dietei şi ale stilului de viaţa.

Primul capitol al cărţii Reţete naturale pentru femei oferă remedii simple şi eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecvente, care pot apărea zilnic, aranjate în ordine alfabetică de la durere la infestaţiile fungice, de la tulburările din sarcină la depresie. Apoi sunt tratate boli cronice şi grave, urmate de tulburările hormonale şi reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emoţionale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divorţ, care călătoresc frecvent etc.

  • Reţete pentru depresii (cu sunătoare) şi pentru infecţii ale tractului urinar (păpădia).
  • Exerciţii de stretching pentru durerile de spate şi febră musculară.
  • Yoga pentru infecţii ale sinusurilor şi retenţia de lichide.
  • Suplimente de magneziu pentru migrene şi vitamina B pentru oboseală cronică.
  • Aromaterapia cu uleiuri esenţiale de rozmarin pentru crampe menstruale şi ulei de lămâie pentru greţurile de dimineaţă şi multe altele.

Cartea lui Susan Berg are soluţii dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scădea colesterolul, pentru a preveni cancerul la sân şi pentru alte probleme grave; exerciţii pentru a controla tensiunea arterială ridicată, pentru a pierde în greutate etc.

Order Reţete naturale pentru femei Preţ @ RON59,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *