Steve Hely – Cum am devenit un romancier celebru

1Ceea ce vrea Pete Tarslaw e destul de simplu: o cantitate realistă de faimă care să-i deschidă noi oportunități sexuale; genul de confort financiar care să-i permită o viață de huzur la reședința sa lângă ocean; și, poate cel mai important, șansa de a-și umili prietena la nunta acesteia. Întâmpările din Cum am devenit un romancier celebru pendulează între cartierele sărace ale Bostonului și coridoarele sumbre ale editurilor din Manhattan, între puritatea obscură a atelierelor de scriere creatoare din Montana și barurile hotelurilor din Sunset Strip, unde căutarea plăcerii este scopul suprem. Povestea de un umor nebun, adeseori negru, a modului în care proiectul de succes al lui Pete, numit Clubul Ramașitele Tornadei, a devenit romanul cel mai citit, admirat și hulit din America, despre care se vorbește și se scrie cel mai mult, va schimba tot ceea ce credeți că știti despre artă, talent, literatură și celebritate.
Se pare că Pete Tarslaw a găsit soluția: scrie un bestseller! Din păcate însă, nu există o rețetă infailibilă pentru a fabrica o carte de succes.

Dincolo de ironie și sarcasm, Steve Hely aduce un omagiu marilor cărți ale lumii și literaturii adevărate.

Order Cum am devenit un romancier celebru Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *