Steve Harvey – Poartă-te ca o lady, gândeşte ca un bărbat

Când vine vorba despre relaţii, până şi cele mai inteligente şi puternice femei nu-şi dau seama ce este în mintea bărbaţilor. Suferă, nu înţeleg ce se întâmplă, cer sfaturi altor femei, mamelor, prietenelor… Totuşi, nimeni, dar nimeni, în afară de un bărbat, nu este capabil să ajute mai bine femeile să pătrundă în mintea bărbaţilor… Poartă-te ca o lady, gândeşte ca un bărbat este când amuzantă, când dureros de tranşantă, este o carte pe care trebuie s-o citeşti, dacă vrei să înţelegi cum gândesc bărbaţii:

– Bărbaţii nu iubesc ca femeile.
– Dacă bărbatul nu a reuşit încă să fie mulţumit de ceea ce este, de ceea ce face şi de cât câştigă, relaţia voastră nu poate fi prioritatea lui nr.1.
– Bărbaţii aşteaptă să le impui nişte reguli, fără de care nu le poţi câştiga respectul.
– Cum fac bărbaţii diferenţa între femeile cu care vor să aibă o relaţie serioasă şi cele cu care vor doar să se distreze? De fapt, nu ei o fac, ci chiar femeile, prin comportamentul lor…
– De ce înşală bărbaţii?
– Poartă-te ca o femeie adevărată: lasă-l pe el să facă acele lucruri pe care trebuie să le facă pentru a se simţi bărbat.

Steve Harvey a început să activeze în domeniul stand-up comediei pe la mijlocul anilor ’80. În urma succesului obţinut, a reuşit să aibă prima emisiune proprie, care a fost difuzată între 1996 şi 2002. În prezent, Steve Harvey este foarte cunoscut datorită emisiunii radiofonice, Steve Harvey Morning Show, care are mai mult de 7 milioane de ascultători.

Denene Millner este editor şi ia pulsul realităţii în cadrul revistei „Parenting“, pentru care scrie sfaturi isteţe şi practice, despre etica şi eticheta maritale, parentale, profesionale şi relaţionale. De asemenea, este şi autor sau coautor al altor 15 cărţi, printre care se numără The Vow şi seria pentru adolescenţi Hotlanta.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

5 Responsesto “Steve Harvey – Poartă-te ca o lady, gândeşte ca un bărbat”

  1. Oprea spune:

    Doresc sa comand cartea.

  2. Oprea spune:

    Doresc sa am cartea.

  3. Oprea spune:

    M-ar interesa sa citesc cartea.

  4. Ilă Citilă spune:

    Acest volum momentan nu mai este in stoc.Incercam sa o achizitionam fie de la editura, fie din alte surse. Asteptam un mail pe adresa carteaprinposta@bookiseala.ro cu datele dumnevoastra de contact sa putem a va informa daca o gasim. Ila

  5. Roxana Costache spune:

    Vreau sa cumpar urgent cartea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *