Steve Biddulph – Cum să ne creştem băieţii

UnknownSă crești un băiat fericit, iubitor și responsabil în zilele noastre nu-i lucru ușor. Steve Biddulph trece în revistă toate provocările care apar încă de la nașterea copilului – primii pași, prietenii, școala, temele, sportul, Internetul, sexul, violența, tentația drogurilor și a alcoolului – și oferă soluțiile potrivite nu doar pentru cuplurile de părinți, ci și pentru mamele și tații singuri. Scrisă cu căldură și umor și întemeiată pe deceniile de experiență a autorului ca psiholog și tată de familie, cartea îi învață pe părinți cum să le ofere copiilor îndrumarea de care au nevoie pentru a reuși în viață.

Din cuprins: Cele trei etape ale copilăriei unui băiat ♦ Prin ce se deosebește cereierul băieților de al fetelor? ♦ Băieții și învățatul. La ce vârstă e indicat să meargă la școală? ♦ Ce înseamnă „dificultăți de învățare“? ♦ Cum să-i ajutăm pe băieți să aibă o atitudine sănătoasă față de sex

Order Cum să ne creştem băieţii Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *