Stephenie Meyer – Lună nouă

Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însăşi viaţa ei: Edward Cullen. Dar a fi îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea să-şi imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relaţia lor cutezătoare îi pune în pericol pe toţi cei dragi lor şi cei doi îşi dau seama că necazurile abia acum încep… Toţi cititorii cuceriţi de bestsellerul lui Stephenie Meyer.

De acelaşi autor

Amurg

Eclipsa

Zori de zi

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Stephenie Meyer – Lună nouă”

  1. A. Bota spune:

    Nu inteleg in veci succesul acestei serii de carti, poate nici nu sunt singura careia nu ii place Amurg, Eclipsa si alte bazaconii, ce fel de poveste de dragoste poate fi asta? Sa ne gandim la Zburatorul, motivul eminescian al fiintei din alta lume venita sa seduca o tinara naiva? In fine, cam aiurea cartea, nici nu am putut sa o termin pe prima.

  2. Ramon spune:

    Super faina cartea, filmele nu se ridica la nivel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *