Stephen King – Shining

Shining kingÎn Hotelul Overlook, ca într-un castel vrăjit de o sumbră şi sângeroasă magie, sălăşluieşte o forţă misterioasă şi monstruoasă, care începe să “strălucească” (precum Danny, care are numai cinci ani, dar este un “Shiner”, adică este înzestrat cu o energie psihică supranormală, ce-i dă puteri vizionare) şi îşi face sinistra lucrare în timp ce nebunia izbucneşte cu o furie ucigaşă…
Acolo se va împlini destinul teribil al condamnatului Jack Torrance şi se va petrece dezastrul unei familii. Iar miraculosul Danny se va despărţi mult prea timpuriu şi prea dureros de candoarea copilăriei.

Shining este în mod cert o capodoperă – şi probabil unul dintre cele mai bune romane cu subiect supranatural din ultima sută de ani. (Peter Straub)

De acelaşi autor

Duma Key

Jocul lui Gerald

Misery

Ochiul dragonului

Povestea lui Lisey

Order Sumbre şi sângeroase magii Preţ @ RON51,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *