Stelian Stancu – Matematică: teste-grilă pentru admiterea în învăţământul superior

UnknownNumeroase domenii solicită ca disciplină de concurs matematica, la admiterea la facultate. De aceea, lucrarea de faţă îşi propune să vină în sprijinul celor care se îndreaptă spre domenii diferite, ca: ştiinţele economice, automatica, electronica, matematica etc.

Structurată într-un mod accesibil, lucrarea se doreşte o îmbinare între teorie şi exerciţii practice, fără parcurgerea materiei de liceu, capitol cu capitol.

Trebuie precizat că lucrarea a fost concepută în mod deosebit, pe specificul admiterii la Academia de Studii Economie, dar prin problematica tratată devine accesibilă unei mulţimi mai mari de cititori.

Gândită pe teste-grilă, lucrarea este mai curând o trecere în revistă a disciplinei de liceu, surprinzând tipuri de exerciţii şi modalităţi de rezolvare, care constituie metode tip pentru palete largi de probleme, ceea ce conduce la generalitatea folosirii sale.

De asemenea, lucrarea este gândită şi pentru asigurarea reuşitei la examenul de bacalaureat, ca o condiţie necesară în vederea admiterii la facultate. Grilele sunt concepute în perioada 1999-2006, acesta fiind şi motivul pentru care în text sunt prezente valorile 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.

Am deplina convingere că prin această lucrare reuşita la examenul de bacalaureat şi, în mod esenţial, la facultate va fi simţitor apropiată, prin aceasta realizându-se şi scopul muncii autorului.

De acelaşi autor

Competiţia pe piaţă şi echilibrul economic

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *