Stanley Bing – Sun Tzu era un biet mototol

UnknownPornind de la celebra carte Arta războiului a lui Sun Tzu, Stanley Bing construieşte un set de strategii actuale de supravieţuire într-o lume a secolului XXI în care duşmanii sunt mai numeroşi ca niciodată, deşi poate că, de cele mai multe ori, nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa lor.

O planificare minuţioasă a acţiunilor, o permanentă grijă pentru anticiparea reacţiilor tuturor celor implicaţi în scenariile abil construite, un spirit de observaţie bine dezvoltat şi o minte care funcţionează proactiv sunt lucrurile de care orice contemporan are nevoie pentru a câştiga bătăliile nesângeroase, dar foarte dure ale lumii în care trăim.

Scrisă într-un stil deschis şi plăcut, cu numeroase ironii şi giumbuşlucuri de limbaj, Sunt Tzu era un biet mototol este o lectură în egală măsură utilă şi plăcută, care reuşeşte performanţa de a destinde şi de a pune în gardă în acelaşi timp.

 

 

Order Sun Tzu era un biet mototol Preţ @ RON12,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *