Stanciu Cristina – Dreptul transporturilor

Suntem în prezenta unei lucrari ce realizeaza o analiza concentrata a domeniului dreptului transporturilor, analiza în cadrul careia se abordeaza institutiile tinând de aceasta ramura, fara a se ignora notiunile ce tin de alte ramuri de drept, în masura în care acestea contribuie la aprofundarea cunostintelor de drept al transporturilor.

Prin lucrare primesc tratare notiunile generale apartinând domeniului, locul si rolul disciplinei, respectiv, ramurii în sistemul national de drept, cum si liantul si interferentele cu celelalte ramuri de drept. Analiza continua cu contractul comercial de transport de marfuri, considerat „laboratorul” teoriei generale pentru celelalte contracte apartinatoare acestei ramuri: contractul de expeditie de marfuri, contractul de transport maritim, contractul de transport feroviar de marfuri în trafic intern.

Order Dreptul transporturilor Preţ @ RON40,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *