Stan Nicholls – Paznicul fulgerului

Frica şi ura se citesc în ochii tăi. Pentru tine sunt un mostru care pândeşte din tenebre, un demon care înspăimântă. O creatură care trebuie vânată şi măcelărită.
Dar a venit timpul să bagi de seamă şi să vezi bestia din tine. Ţi-am trezit teama, dar a venit timpul să-ţi câştig respectul. Ascultă-mi povestea, simte sângele ce-mi curge prin vene şi fii recunoscător: eu am purtat sabia, nu tu. Orcii, născuţi pentru bătălie, sunt meniţi să câştige pacea pentru toţi.

„Un fantasy neconvenţional de excepţie!”
SFX
„Subminează toate locurile comune ale genului fantasy, avându-i ca personaje principale pe demonizaţii orci. Ritm ameţitor, acţiune non-stop şi accente suprarealiste.”
The Guardian
„O capodoperă a artei povestirii: ritmul trepidant şi bătăliile sângeroase […] impresionează în mod deosebit. Un festin chiar şi pentru împătimiţii genului fantasy.”
TOM HOLT
“AVERTISMENT: dacă nu vreţi să deveniţi dependenţi de cea mai impresionantă serie fantasy din ultima perioadă, ar trebui să nu citiţi Paznicul Fulgerului.”
Genre Hotline/LineOne Science Fiction Zone
Stan Nichols încearcă să corecteze proasta faimă cu care Tolkien i-a înzestrat pe orci, spunând o poveste deosebit de captivantă şi antrenantă. […] Dacă vă plac bătăliile de proporţii pline de magie şi scăldate în sânge, Paznicul fulgerului este pentru voi.”
Starburst

De acelaşi autor

Legiunea tunetului

Order Măcel şi vânătoare Preţ @ RON22,69

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *