Speranţa Calimi – Copacul trăsnit

În tacerea noptii i s–a parut ca aude ceva, un fosnet usor venit din camera lor, s–a oprit sa asculte, da era ca o mângâiere, apoi s–a auzit un „tocait” ca un sarut zgomotos si plin de bale, apoi un scârtâit de pat.
A tipat, ba nu – a urlat un „N… U…” lung, de animal ranit, a aprins lumina si a înlemnit. În clipa aceea ea a crezut ca a murit, ca era undeva sus si privea nepasatoare si rece spre un loc cunoscut si totusi strain. În pat, dar parca era patul lor, un barbat si o femeie faceau dragoste, dar nu era dragoste, era o împerechere animalica, ceva comandat.
Cei doi au ramas înmarmuriti si n–au putut sa faca nici macar acea miscare banala de a se acoperi, iar ea cu ochii mariti de groaza privea si nu vedea, auzea si nu credea.
Pironita parca în acel loc nu putea sa faca nici o miscare, se uita doar la cei doi care pareau doua manechine ramase fara acoperamânt, aruncate pe un pat ravasit. Parca o apa s–ar fi tulburat în capul ei si daca s–ar fi miscat era convinsa ca un mâl cleios i–ar fi învaluit tot capul si–ar fi cazut acolo. O transpiratie rece o cuprinse si–n câteva clipe tot corpul îi era ud, de parca cineva i–ar fi scurs o stropitoare în cap. Ochii o frigeau si parca scaparau, deoarece la intervale egale un fascicul luminos iesea din ochi, cauta o tinta, apoi se stingea usor si tot asa, palmele o ardeau si o usturau, dar gura nu putea sa scoata nici un sunet.

Order Copacul trăsnit Preţ @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *