Smith L.J. – Jurnalele vampirilor. 9 volume

COPERTI54LISA JANE SMITH este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii (The Secret Circle, The Forbidden Game, Dark Visions), trei serii (The Vampire Diaries, Night World şi The Night of the Solstice) şi numeroase povestiri. Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction, fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită ? fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale?, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere).

VREI SĂ FII CEL MAI CUNOSCUT AUTOR ROMÂN DE FANTASY SAU MYSTERY?

Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi in lumina. Seria Jurnalele Vampirilor a fost adaptată de curând pentru televiziune, serialul produs de CW având premiera la 10 septembrie 2009.

Vânătorii. Cântecul lunii. Jurnalele vampirilor 9

După ce au scăpat de ororile din Dimensiunea Întunecată, Elena şi prietenii ei de-abia aşteaptă să ajungă la Colegiul Dalcrest. Viaţa alături de Stefan e mai minunată ca oricând, iar cu prietenii ei Meredith, Bonnie şi Matt alături, Elena ştie că va avea cel mai bun an de până acum.
Dar pentru Elena, plecarea din Fell’s Church nu înseamnă că şi-a lăsat în urmă trecutul întunecat. Când din campus încep să dispară tot mai mulţi studenţi, panica se instalează la Dalcrest.
Apoi Elena descoperă un vechi secret, care o tulbură profund.
Va putea ea să se împotrivească destinului? Iar dacă are să se prăbuşească, cine o va prinde — Stefan sau Damon?

Vânătorii. Fantoma. Jurnalele vampirilor 8

Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…

Întoarcerea. Miez de noapte. Jurnalele vampirilor 7

Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elena şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?Întoarcerea.

Căderea nopţii. Jurnalele vampirilor 6

Intre AMURG si TRUEBLOOD, dar cu cel putin un deceniu inaintea amandurora, o serie electrizanta despre o iubire adolescentina in Florenta secolului cincisprezece. Elena Gilbert s-a intors din Lumea Cea lalta si trebuie sa invete din nou cum sa traiasca printre oameni. Este aju tata de iubirea vietii ei– vampirul Stefan Salvatore– si bunii sai prieteni– Bonnie, Meredith si Matt. Dar puterile raului se aduna din nou in Fell’s Church, atrase de darurile acordate Elenei in Viata de Apoi si de sangele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.Stefan este luat de langa Elena, chiar atunci cand are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se intoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Insa Damon, intotdeauna vanator, este acum cel vanat…

Întoarcerea. Suflete umbră. Jurnalele vampirilor 5

Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapanire pe Fell’s Church si acum distrug orasul.
Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine.
Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapanilor lor supranaturali.
Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Si totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?

Reuniunea. Jurnalele vampirilor 4

DRAGOSTEA POATE SA UCIDA O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church– un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut. ELENA Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor. STEFAN Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata. DAMONAlaturandu-se fratelui pe care odinioara il socotea dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.

Furia. Jurnalele vampirilor 3

DRAGOSTEA POATE SA UCIDA Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell’s Church… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala. ELENA Transformata, fata cu parul de aur a devenit ceea ce odinioara se temuse, dar si dorise sa devina. STEFAN Chinuit de pierderea Elenei, e hotarat sa puna capat pentru totdeauna luptei cu fratele sau– indiferent cu ce pret. DAMONIn sfarsit, Elena este a lui. Dar oare setea sa de razbunare impotriva lui Stefan ii va otravi triumful?

Lupta. Jurnalele vampirilor 2

In linistitul orasel Fell’s Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaţa si pe moarte fratele. Elena Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste. Stefan Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic. DamonSexy, periculos si manat de dorinţa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

Trezirea. Jurnalele vampirilor 1

Un triunghi amoros mortal strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac cincisprezece pana intr-un orasel american din zilele noastre– povestea iubirii adolescentine intre doi frati vampiri si frumoasa fata impartita intre dragostea lor. ELENA Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste. STEFAN Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic. DAMON Sexy, periculos si manat de dorinta de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

Order Jurnalele vampirilor. 9 volume Preț @ RON450,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Smith L.J. – Jurnalele vampirilor. 9 volume”

  1. Maria spune:

    Buna ziua, mai este pe stoc setul acesta de cartii? multumesc

  2. Ilă Citilă spune:

    Buna ziua. Mai exista un singur pachet pe stoc. Cu stima Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *