Smith L.J. – Întoarcerea. Suflete umbră. Jurnalele vampirilor 6

1Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat şi întemniţat de către spiritele demonice care au pus stăpânire pe Fell’s Church şi acum distrug oraşul.

Elena pleacă în căutarea lui Stefan, alături de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreşte pe Elena numai pentru sine.

Elena si Damon, însoţiţi de Meredith şi Bonnie, pătrund în Dimensiunea Întunecată, o lume în care demonii şi vampirii umblă liberi, în vreme ce oamenii sunt sclavii stăpânilor lor supranaturali.

Elena nu se va da în lături de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Şi totuşi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon şi Elena creşte, şi ea se află în faţa unei decizii copleşitoare: pe care dintre cei doi fraţi îl vrea cu adevărat?

De acelaşi autor

Căderea nopţii

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Smith L.J. – Întoarcerea. Suflete umbră. Jurnalele vampirilor 6”

  1. mony spune:

    sa stii ca e volumul 6 asta..5 era miez de noapte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *