Shirley Jenner – Ghidul carierei pentru absolvenţii universitari. Cum să demaraţi cu succes către un viitor strălucitor

Ghidul carierei pentru absolvenţii universitari oferă o perspectivă realistă asupra mediului de lucru actual şi îndrumări pas cu pas pentru a parcurge cu succes etapele procesului de recrutare. Ofer[ sfaturi de planificare a carieri, cum să scrii un CV bun, cum să te pregăteşti pentru un interviu.

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale cărţii este acela că subliniază necesitatea ca absolvenţii să-şi adapteze dorinţele, cerinţele, cunoştinţele, deprinderile, educaţia şi personalitatea la multitudinea de joburi de pe piaţă.“

Dr. Shirley Jenner a absolvit în 1983 Geografia la University of Durham, după care a urmat un curs de instruire profesională pentru a deveni urbanist autorizat. A obţinut apoi un post de stagiar şi a lucrat timp de câţiva ani atât în administraţia locală, cât şi în domeniul privat, în calitate de consultant.
Ulterior, a început să se specializeze în managementul şi instruirea resurselor umane şi a reuşit să-şi transfere multe dintre deprinderile profesionale într-o nouă carieră.

Order Ghidul carierei pentru absolvenţii universitari. Cum să demaraţi cu succes către un viitor strălucitor Preţ @ RON38,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *