Sesto Pals – Scrieri în proză:1950-1970

Unknown15.00 – 12.00 Lei

Volumul oferit cititorului reprezintă un nou pas în recuperarea unui mare poet și gânditor,puțin cunoscut atât publicului larg, cât și criticii de specialitate. Sesto Pals ( Simion Sestopali ), poetul care a debutat la începutul anilor treizeci ai secolului trecut în revista de avangardă Alge ( alături de Gherasim Luca, Aurel Baranga Paul Păun și  pictorul Perahim ), a încetat să publice după un penibil ( și, pentru tânărul de doar douăzeci de ani la acea vreme, periculos chiar ) incident în urma căruia autorii algiști au fost acuzați de pornografie.

Misecuvinii – Marius Ghilezan

După mai vârstnicii Sașa Pană și Geo Bogza și continua să țină legătura cu foarte activii săi prieteni suprarealiști din jurul lui Gherasim Luca Gellu Naum -, dar a refuzt: în atmosfera creată după 1947 era imposibil să mai publici lucruri scrise în mod liber, neîngrădit de constrângerile unei ideologii care se manifesta în forme din ce în ce mai dogmatice. De scris, însă, Sesto Pals a continuat să scrie fără întrerupere. Michael Finkental

Order Scrieri în proză:1950-1970 Preţ redus @ RON12,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *