Serena Viviani – Manual de supravieţuire pentru proaspăta mămică

CarteO proaspata mamica este nevoita sa faca fata multor probleme dupa naşterea copilului. Apar schimbări fizice şi psihologice, este nevoie de o alimentaţie potrivită pentru o încărcare adecvată cu energie, de exerciţii dintre cele mai utile pentru a reveni în formă şi pentru a avea parte de câteva clipe de relaxare, iar raporturile cu partenerul se schimbă. În plus, senzaţiile copilului, somnul, tipurile plânsului, trusoul micuţului, obiectele utile, bunicile, bonele, viaţa socială – toate acestea nu vor face decât să îi pună noi probleme noii  mămici.

Manual de supravieţuire pentru proaspăta mămică este un ghid cu tâlc,amuzant şi preţios, bogat în sfaturi, sugestii şi mici trucuri pentru a „supravieţui” primelor luni de viaţă ale nou-născutului cu bun-simţ şi ironie. În plus, mamele vor învăţa cum să-şi iubească mai mult copilul şi chiar cum să se iubeasca mai mult pe ele însele.

Serena Viviani, ziaristă şi scriitoare, a realizat această carte în colaborare cu echipa medicală de la Cabinetul Boscovich din Milano. A mai publicat Agenda sarcinii mele, scrisă în colaborare cu Giorgio Gottardi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *