Şerban Derlogea – Manual de supravieţuire

În sfârşit, a apărut şi cartea de care aveai nevoie!
Lumea în care trăim e plină de pericole: incendii, inundaţii, cutremure, automobile care dau buzna, trenuri care deraiază sau se ciocnesc, nave care se scufundă, avioane care se prăbuşesc. Cum poţi scăpa de, din ele? Urmând sfaturile din „Manualul de supravieţuire”!
Această carte îţi arată ce trebuie să faci ca să supravieţuieşti. Adică, să scapi din (aproape) orice fel de accident sau dezastru imaginabil în care te ameninţă moartea iminentă. Dar şi să vieţuieşti în siguranţă, responsabil, în mod demn. După ce ai citit această carte, nu vei mai fi acelaşi om: vei avea o altă pregătire mentală. Un om pregătit face cât doi!
Tehnicile de supravieţuire sunt foarte variate. Ele depind de specificul situaţiei, dar şi de atitudinea, cultura, mentalitatea, posibilităţile (mentale, fizice, materiale), pregătirea celui surprins de criză sau de accident. Există diverse metode de supravieţuire, pentru orice fel de oameni. Poţi să te salvezi, poţi trăi sau muri – fie cu capul sus, fie ruşinos.
Manualul de supravieţuire” dă sfaturi şi pentru situaţii deosebite, care nu pot apărea la noi în ţară; dar acum lumea circulă cu uşurinţă pe tot globul şi nu ştii unde te va surprinde ceasul rău…

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *