Scott Card Orson – Născuți pe Pământ

1„Mai mult decât o parabolă și nu tocmai o alegorie, saga lui Orson Scott Card, care se petrece într-un viitor îndepărtat, reușește performanța de a fi incontestabilă, distractivă, revelatoare“.
Kirkus

„Sfârșitul poveștii, în care primul născut al fostului preot și conducător vede răul pe care l-a pricinuit și alege viitorul se află în acest volum nobil și este o lectură mai mult decât plăcută.”
Publishers Weekly

Toate personajele din volumele anterioare ale seriei au dispărut, iar Shedemei este singura care a supraviețuit. Ultima carte din cunoscuta saga a lui Card urmărește luptele din neamul celor care l-au urmat pe Nafai. Regele din Darakemba, fiii lui, precum și consilierii, împreună cu marele preot, devin protagoniștii întâmplărilor.

În lungii, nesfârșiții ani de căutare, computerul principal nu a găsit ce căuta. Nu l-a reperat pe Păstrătorul Pământului, singura inteligență care-i poate repara programul stricat.

Order Născuți pe Pământ Preț @ RON33,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *