Sally Lieste – Limbajul secret al bebelușilor

Bebeluşii se exprimă într-un „limbaj secret“ care se bazează pe grimase şi gesturi, pe zâmbete şi scâncete, pe gângureli şi plânsete. Limbajul secret al bebeluşilor    interpretează nuanţele subtile, dar importante ale acestui tip de comunicare nonverbală, astfel încât îţi poţi da seama ce îşi doreşte cu adevărat copilaşul tău şi poţi decide cum să reacţionezi în modul cel mai adecvat.
Cea mai simplă dintre acţiuni – un deget ridicat, o privire peste umăr, un zâmbet timid – este semnul unor gânduri surprinzător de complexe se spune încă de la începutul cărţii Limbajul secret al bebelușilor. De la o jucărie aruncată ce vrea să spună „Hai la joacă!“ până la o mişcare a capului ce sugerează „Hai să cădem la pace!“, Limbajul secret al bebeluşilor explorează semnalele înnăscute pe care copiii le folosesc pentru a-şi exprima nevoile, dorinţele, sentimentele, preferinţele şi dispoziţiile. Susţinută de studii ştiinţifice deautoritate,darşideexperienţaautorilorcapărinţi şieducatori,aceastăcarte oferă exemple grăitoare despre ce face şi ce vrea să spună copilul, precum şi despre cum pot scoate la iveală aceste acte de comunicare înţelesuri diverse atât pentru părinţii experimentaţi, cât şi pentru cei novici.
Decodarea rapidă şi corectă a mesajelor unui nou-născut reprezintă cheia de boltă pentru o familie cu un bebeluş fericit şi părinţi încrezători. Limbajul secret al bebeluşilor elucidează misterele limbajului corporal al copilului mic, oferindu-ţi acele cunoştinţe necesare pentru a-ţi înţelege mai bine pruncul.

Sally şi Edwin Kiester au scris în colaborare mai mult de două mii de articole pe teme de pediatrie şi de îngrijire a copilului.

Order Limbajul secret al bebelușilor Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *