Sally Gardner – Cele trei feţe ale lunii

1Standish trăieşte cu bunicul lui în “Zona 7”, într-o ţară imaginară în care violenţa, tortura, înfometarea şi sclavia sunt la ordinea zilei. În acest regim dictatorial totul este controlat, propaganda este triumfătoare, oamenii sunt încurajaţi să vorbească în şoaptă. Din când în când, familii întregi dispar şi nimic nu este ceea ce pare.

Într-o astfel de lume opresivă şi întunecată, Standish, un băiat de cincisprezece ani mai altfel, suportă zi de zi la şcoală glumele proaste ale colegilor şi umilinţele vârstei. Dar viaţa lui se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe noul lui vecin, Hector. Prietenia dintre cei doi devine indestructibilă; băieţii încearcă să evadeze din universal negru şi brutal în care trăiesc prin puterea imaginaţiei: visează să fugă pe Juniper, planeta inventată de ei.

Order Cele trei feţe ale lunii Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *