Ryszard Kapuściński – Călătorind cu Herodot

Călătorind cu Herodot este în acelaşi timp un amplu reportaj, o carte de memorii şi un roman istoric în care se trecutul se întâlneşte cu prezentul, în care luptele dintre greci şi perşi se suprapun peste conflictele din Congoul zilelor noastre. Kapuścińki ne invită să călătorim alături de el şi de Herodot în timp şi spaţiu, din China lui Lao până în China lui Mao, din Europa până-n India şi din Africa până-n Grecia. Într-o încercare de reiterare a traseului făcut de Herodot în urmă cu două milenii, Kapuściński ne vorbeşte cu căldură despre cât de mult înseamnă întâlnirea cu Celălalt într-o lume măcinată de războaie şi revolte.

De acelaşi autor

Şihanşahul

Order Călătorind cu Herodot Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Ryszard Kapuściński – Călătorind cu Herodot”

  1. Panjelajah spune:

    Povestea noastra e euxspa in fotografiile voastre si nu poate fi decat senzationala. Sunteti geniali exact asa cum ne asteptam. Pozele sunt superbe si de fiecare data cand le privesc ma fac sa-mi doresc sa retraiesc acele clipe; no problem imi spune Florin mai avem una peste 25, respectiv 50 de ani, asa ca baieti be prepared Suntem extrem de incantati de momentele petrecute impreuna. Sunteti cei mai fluffy fotografi si prieteni. Va pupam.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *