Ruth Rendell – Cotloane întunecate

CotloaneO poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă și destine implacabile

După ce tatăl său moare, Carl Martin moștenește o casă mare și frumoasă în centrul Londrei. Ca să nu trebuiască să lucreze și să aibă timp de scris, închiriază etajul primei persoane pe care o intervievează, Dermoot McKinnon.
Face astfel prima mare greșeală.
A doua mare greșeală este faptul că a păstrat colecția bizară de „remedii” homeopatice a tatălui său, pe care a găsit-o în dulăpiorul de medicamente, împreună cu niște pastile de slăbit dubioase.
A treia greșeală este să vândă cincizeci de astfel de pastile unei prietene, care ulterior este găsită moartă.
„Ruth Rendell este neîntrecută în a spune povești despre obsesii, labilitate și coincidențe nefaste.” – Stephen King
Împletind ingenios două fire narative ce se întâlnesc în deznodământul șocant, Ruth Rendell descrie vârtejul amețitor care-l poartă pe Carl într-o lume întunecată și îl împinge apoi la crimă, în timp ce cade victimă unui dușman invizibil de care nu poate să scape.
„Dacă nu ești familiarizat cu romanele lui Ruth Rendell, dacă, într-un fel sau altul, i-ai ratat cele peste șaizeci de cărți, dar ai deschis-o acum pe aceasta… felicitări: viața ta de cititor va deveni infinit mai bogată.” – Los Angeles Times
„Ruth Rendell a îmbogățit cu dimensiuni psihologice profunde și sofisticate literatura polițistă clasică din Marea Britanie.” – Washington Post

Order Cotloane întunecate Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *