Ruediger Dahlke – Boala ca şansă. Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii

Am fost învăţaţi în copilărie că boala este ceva rău, de care trebuie să scăpăm cât mai repede. «Ducă-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilăriei. Ruediger Dahlke, autorul acestei cărţi, reuşeşte să ne convingă că paharul este totuşi pe jumătate plin, că boala este în acelaşi timp o şansă. Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul încearcă să ne aducă la cunoştinţă o durere, o tensiune, o lipsă, într-un cuvânt o problemă nerezolvată. Dacă ştim să descifrăm mesajul ascuns al bolii avem toate şansele să ne eliberăm de ea.
Ruediger Dahlke s-a specializat în medicină naturistă, psihoterapie şi homeopatie. Este una dintre personalităţile cele mai marcante în domeniul medicinei psihosomatice şi al mişcărilor legate de sănătate.

Order Boala ca şansă. Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii Preţ redus @ RON36,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *