Roşu Elisabeta – Acţiunea civilă. Condiţii de exercitare. Abuzul de drept

Referirea din titlu la acţiunea civilă este făcută pentru a permite autoarei să fixeze într-o sinteză cadrul general în care sunt analizate condiţiile de exerciţiu ale acţiunii civile şi abuzul de drept procesual, iar alăturarea celor două instituţii fiind justificată de legăturile care există între exercitarea acţiunii civile şi exercitarea abuzivă a drepturilor procedurale.
Se remarcă, în mod deosebit, analiza pe care autoarea o face în legătură cu justificarea calităţii procesuale active şi cu justificarea calităţii procesuale pasive în unele materii în care doctrina şi practica judiciară au propus soluţii diferite şi soluţiile propuse de aceasta, după expunerea criticilor proprii la una sau alta dintre opinii, precum şi studiul comparativ al problemei acţiunilor colective, aspect foarte puţin cercetat în doctrina noastră.

Order Acţiunea civilă. Condiţii de exercitare. Abuzul de drept Preţ @ RON40,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *