Roger Lecureux – Rahan. Ucigaşul de mamuţi (Colecţia Adevărul)

Cel de-al patrulea număr al revistei de benzi desenate „Rahan“ este intitulat „Ucigaşul de mamuţi“. Pe lângă povestirile dinamice pe care le veţi putea citi în revistă, veţi putea găsi şi două reportaje, dublate de imagini spectaculoase, despre triburi şi obiceiurile lor de astăzi.

In prima istorioară desenată, „Râsul lui Tanaka”, neînfricatul Rahan, „fiul vremurilor sălbatice”, descoperă în toiul nopţii, în junglă, un băiat care stătea în poziţia lotus şi care râdea de unul singur.

„Acest vânător este destul de tânăr, dar înţelepciunea i-a părăsit, deja, spiritul”, îşi spune Rahan, care vrea să se apropie de el, făcând un salt şi ajutându-se de o liană.

Dar, imediat cum atinge pământul, Rahan începe să se scufunde într-o mlaştină din care se vede incapabil să mai iasă. Îi cere ajutorul tânărului, dar acesta rămâne impasibil.

De acelaşi autor

Rahan. Salvarea Alonei (Colecţia Adevărul)

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *